Friday, December 14, 2007

Του πήραμαν του προυτάθλημα!!! - H επιστροφή-



Μια που έρχονται Χριστούγεννα (εορτή μεγάλη), μια που πριν τελειώσει το έτος πρέπει να κάνουμε πάντα τους απολογισμούς της χρονιάς που πέρασε, μια που ο ΟΣΦΠ πέρασε στους 16 του ΤσουΛου και το πρωτάθλημα της ΥπερΛίγκα έχει περάσει κατά το 1/3 του, αποφάσισα να ξανακοιτάξω το αρθράκι με τις προβλέψεις που είχα κάνει σχετικά με όλες τις ομάδες του πρωταθλήματος. Link: http://leuteriastisegkyes.blogspot.com/2007_08_01_archive.html
Να θυμίσω ότι ήταν πιο πολύ καζαμίας παρά σοβαρή ανάλυση (αυτό, για να δικαιολογήσω την πλήρης αποτυχία μου στις προβλέψεις. Λεφάκης δεν γίνεσαι, γεννιέσαι). Έτσι λοιπόν, με το βλέμμα στο παρελθόν (να και η ρίμα) και την ψυχή στα πόδια (που λένε και οι Κατσιμιχαίοι) ας δούμε τι έλεγα, τι έγινε(πάσα μούτζα δεκτή) αλλά και τι θα γίνει το 2008... Οι ομάδες αναφέρονται με την ίδια σειρά που αναφέρονταν και στο παλιό αρθράκι...

Ολυμπιακός: Έκανα το λάθος να αναφερθώ στις χαροπάλες του Ολυμπιακού στην Ευρώπη. Θεέ μου, ζητώ ταπείνα συγνώμη! Μόλις τελείωσω το άρθρο θα κάνω χαρακίρι και κανείς δεν θα με κλάψει. Η ανθελληνική μου συμπεριφορά θα τιμωρηθεί με την πορεία του γαύρου μέχρι τον τελικό του ΤσουΛου. Δεν θα τη δω βέβαια γιατί θα έχω πεθάνει μετά το χαρακίρι, αλλά να με θυμάστε όταν ο Πάντος τα κολλάει στις Τσέλσες(16), τις Μπαρτσελόνες(8), τις Ιντερ(ημιτελικά) αυτού του κόσμου. Στον τελικό, ένα παιχνίδι είναι(στη Μόσχα, αδερφές μου, στη Μόσχα), και όλα γίνονται.

ΑΕΚ
:Έλεγα ότι θα πάει καλά στο UEFA. Προκρίθηκε στους 32. Βέβαια, με την Ρεάλ δεν θα παίξει αλλά πάλι στους 8 θα σταματήσει. Επίσης, υποστήριζα ότι : ''
Η ΑΕΚ, θα πάρει το κύπελλο Ελλάδος. Θα νικήσει τον Ολυμπιακό στον τελικό με γκολ του Ασκάρατε στο 97' της παράτασης (Αυτό που σας λέω είναι σιγουράκι, παίξτε το από τώρα στο στοίχημα).'' Το πιστεύω ακόμα και έχω βάλει και 100euro στοίχημα. Δεν θα τα πάρω, λόγω του γνωστού προβλήματος(βλέπε παράγραφο για ΟΣΦΠ).

ΠΑΟ: Εδώ τα έκανα σκατά. Δεν πέτυχα τίποτα. Ούτε ο Νίνης πήρε μεταγραφή, ούτε ο Μουρίνιος είναι πια την Τσέλσι, ούτε θα αλλάξει ο προπονητής, ούτε θα παίξει με τη Ρεάλ στον τελικό του UEFA, σκατά, ούτε βαρετό ποδόσφαιρο μπορείς να πεις ότι παίζει. Λες να πάρει το πρωτάθλημα;;;;;;!!!!!!! Ο Καραγκούνης;;;;;!!!!!! Ο Φύσσας;;;!!!! Oh, my god! Bαζέλια στους δρόμους, οι Γιαννακόπουλοι (συγνώμη, οι Βαρδινογίαννηδες, ήθελα να πω) στους ώμους! Τίποτε δεν είναι απίθανο σε αυτή τη ζωή...

Άρης: Αυγουστος 2007: ''Ο Άρης (ή Άρηθ, ισπανιστί) στην αρχή του πρωταθλήματος θα τα πάει πολύ καλά, αλλά θα διώξει τον προπονητή του, πιο πολύ για το γούρι, παρά για κάποιο άλλο σοβαρό λόγο. Θα πάρει κάποιον άλλο Ισπανό, αλλά θα του βγει μάπα το καρπούζι.'' Εδώ κάτι πιάσαμε, ο Ισπανός έφυγε ο Ντούσκο ήρθε. Και ο Ντούσκο, μάλλον, θα μείνει. Και άμα μείνει, ξέρετε τι γίνεται. Έρχονται τίτλοι. Το κλίμα στη Θεσ/νίκη είναι περίεργο αλλά τα Αρειανά θα τον στηρίξουν. Είναι ο άνθρωπος κλειδί (για μία ακόμη φορά). Άνθρωπο-κλειδαρια δεν έχει ο Άρης, γιατί μόνος του ο Κόκε, δεν φτάνει. Ο Άρης του Ντούσκο (και όχι ο σκέτος Άρης) είναι ένα αίνιγμα, μέσα σε ένα γρίφο, τυλιγμένο σε μυστήριο...

Πανιώνιος: ''Ο Λίνεν την έχει μονταρισμένη την ομάδα από πέρσι. Οι ''μπλαουγκράνα'' θα παίζουν καλή μπάλα και στη Ελλάδα και στην Ευρώπη(αν και θα αποκλειστούν από τον προκριματικό γύρο, θα κερδίσουν τις εντυπώσεις και θα γεμίσουν με εμπειρίες)'' έγραφα τότε. Ο ''Ιστορικός'', προς μεγάλη μου χαρά, μάλλον θα περάσει και τους ομίλους και πιπέρι στο στόμα μου που είπα κακιά κουβέντα. Ο Λίνεν βέβαια σαν να κόλωσε λίγο επείδη έφαγε μια κοτρώνα στο στήθος, αλλά ο τύπος δεν μασάει, είμαι σίγουρος. Γουστάρω πολύ τον Πανιώνιο (σαν φίλαθλος) και εύχομαι για το 2008 κάθε επιτυχία. Υγεία να υπάρχει και όλα τα άλλα έπονται. Τσακίρη, φέρε Χούτο να τρελαθούμε τελείως!!!!!

ΠΑΟΚ: ''Με τον Θώδορα πρόεδρο, την Ιωάννα Λίλη κυρία προέδρου, με Βρύζα να σκοράρει 23 γκολ και Χριστοδουλόπουλο άλλα 20, ψάξτε τον 2ο, κύριοι! Πανάξιος πρωταθλητής, με φαντεζί ποδόσφαιρο, Τούμπα γεμάτη κτλ. Στο κύπελλο θα αποκλειστεί νωρίς από τον Διαγόρα Ρόδου 0-3 μέσα στην Τούμπα, ο Παράσχος θα λιθοβοληθεί στη Πλατεία Αριστοτέλους και θα τη γλυτώσει στο τσακ. Θα επιστρέψει όμως πιο δυνατός και θα οδηγήσει την ομάδα στον θρίαμβο.'' Εντάξει, λέμε και καμιά χαζομάρα, περνάει η ώρα ευχάριστα. Δεν ήταν ο Διαγόρας, ήταν ο Θρασύβουλας που μας έριξε 4 παστέλια αλλά το νόημα είναι που μετράει. Μαστρο-Σαντος, κάνε κάτι!!!!!!!!!!!

ΟΦΗ: ''Ο ΟΦΗ δεν θα την παλέψει φέτος. Θα σωθεί, αλλά πολύ δύσκολα, με διπλό στην τελευταία αγωνιστική, μέσα στη Λεωφόρο.'' Μπα, ούτε έτσι δεν σώνεται...Αουφιντερζεν (να μάθετε να διώχνετε τους Γερμανούς...)

Ατρόμητος: ''Φέτος το Περιστέρι θα γίνει ''Λα Μπομπονέρα''! Με Όγιος (πατέρα και γιο) με Λούτσι, με χίλιους δυο άλλους ΑργεντινοΒραζιλίανους, γητευτές της μπάλλας και με τους ''Φενταγίν'' στην εξέδρα, τα ματς του Ατρομήτου θα είναι σίγουρα over.'' Εντάξει, over δεν είναι, αλλά δεν τα πάει καθόλου άσχημα. Αν οι Βραζιλιάνοι, σαν τους Αφρικανούς, κρύβουν χρόνια, ο ''Λούτσι'' πόσο είναι; 48 χρονών; Και αν είναι μόνο 36 ή 35 πως το στέλνει έτσι το τόπι; Τι κάνει; Πίνει μπάφους και παίζει Pro;!

Εργοτέλης: ''Οι πολιτισμένοι Κρητικοί θα είναι η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος! UEFA θα χτυπήσει ο Εργοτέλης μέσω των play-off.'' Eχμμ,γκουχ,γκουχ,αψου,... συγνώμη τι λέγαμε;

Λάρισσα: Πολύ περίεργη φάση. Τέτοια πιστολίδια που τρώει φέτος, το αλογάκι από την διαιτησία, απορώ που δεν έχουν κλείσει τα Τέμπη ακόμη οι Λαρισσαίοι. Ρε Λαζόπουλε, πες και τίποτα για τα πέτσινα πέναλτυ, τα γκολ-οφσαιντ και τις λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις!Όχι μόνο για τον Καρβέλα και την Ολυμπιακή! Ομάδα με δυνατότητες αλλά και με εμμονές (λογικές μέχρις ενός σημείου όμως), αλλά και με μια περίεργη γκαντεμια να τη γυροφέρνει. Παίδες, παίξτε φουλ επίθεση και όπου βγει!

Ξάνθη: ''Μετά από χρόνια συνεχούς παρουσίας στα ''σαλόνια'' η Ξάνθη θα υποβιβαστεί. Δεν θα έχει κακή ομάδα, αλλά τα ξεσπάσματα, οι υστερίες και οι ανακοινώσεις του Πανόπουλου θα δημιουργήσουν μια ''ψυχολογία'' και όπως όλοι ξέρουμε στο ποδόσφαιρο και δη, το Ελληνικό ποδόσφαιρο, είναι το παν. Ένα χρόνο στη Β' για την ομάδα και ένα χρόνο ψυχολογικής παρακολούθησης του Πανόπουλου, θα ανοίξει εκ νέου την λεωφόρο των επιτυχιών για τους ''ακρίτες''. '' Δεν αλλάζω ούτε κόμμα.

Απ.Καλαμαριάς
: ''Οι ''πόντιοι'', η Απολλωνάρα δεν πέφτει τον κώλο σας να χτυπάτε από κάτω. Μα, με τίποτα όμως.'' Εσείς που διαβάζετε από το σπίτι σας, πάρτε ένα κατσαβίδι και βιδώστε καλά μέσα στο μυαλό σας το παρακάτω: Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ. !!!!

Ηρακλής: Έφυγε ο Μπέος, πριν προλάβουμε να τον χαρούμε λίγο. Ότι έγραψα, ήταν λάθος. Οι ''γριές'' έχουν περάσει κατοχή, στη μπάλλα θα κολώνανε; 'Οχι βέβαια. Α! Τώρα που είπα ''γριές''. Αν γινόταν ένας παγκόσμιος διαγωνισμός, ποιος προπονητής ενσαρκώνει καλύτερα το παρατσούκλι της ομάδας που προπονεί, ο Γιοβάνοβιτς τι ποσοστό θα έπαιρνε; 98%;;! Ο άνθρωπος φαίνεται 80 χρονών πριν τα ματς και στις συνεντεύξεις τύπου μετά το παιχνίδι, με όλο το στρες και την αγωνία πάνω του, δείχνει 123!!!!! Πέρα από την πλάκα, η ομάδα του Ηρακλή θα ζήσει μια μεγάλη νύχτα στα μπουζουκια του προέδρου της. Να το θυμάστε...

Λεβαδειακός: ''Σουβλάκια κι άγιος ο Θεός.'' Μόνο σε αυτό έπεσα μέσα και δεν ήταν και καμιά καινοτομία. Η ομάδα που έχει φάει 12 γκολ συνολικά απο το τέως Π.Ο.Κ. δεν πάει πουθενά. Μίζερη επαρχιώτικη νοοτροπία. Έτσι θα πάμε εις τας Ευρώπας; Κάντε κάτι ρε παιδιάαααα!!

Βέροια: ''Η 2η ευχάριστη έκπληξη της σαιζόν που έρχεται.'' Μα τι βλακείες έγραφα τότε...Αλλά, για στάσου, βλέπω τον Ματζουράκη να έρχεται πάνω στο άσπρο άτι του, να σώσει τη ''Βασίλισσα του Βορρά''. Αν ανακαλύψει πάλι κανένα τρελό σύστημα, όπως τότε στο γαύρο, με ρόμβους, υποτείνουσες, ορθές γωνίες,τραπέζια,αβ+χ+ψ, τότε η ομάδα θα τη σώσει τη χρονιά.

Αστέρας Τρίπολης: ''Αυτή η ομάδα, οι νεοφώτιστοι, θα μας δώσει τον 1ο σκόρερ του πρωταθλήματος.(η φώτο που πραγματικά κοσμεί το αρθράκι αυτό). Το όνομα αυτού, Οράσιο Καρντόσο. Ο παίχτης, είναι θεός. Θα ξεκωλίασει τα αντίπαλα σεντερ μπακ (ή σεντρεμπακ, κατά Αλέφαντο). Ο τυπάκος θα βάλει 37 (ολογράφως τριάντα εφτά) παστελάκια και θα χάσουν όλοι τον ύπνο τους. Ο Αστέρας με τέτοιο κανονιέρη, με τέτοιο καραμποζουκλή θα το παλέψει για το UEFA αλλά η απειρία της ομάδας θα την προδώσει. Δεν πειράζει όμως. Έχει ο θεός.(εε, συγνώμη ο Καρντόσο, ήθελα να πω. Και έχει για όλους!).'' Τι έγινε, δεν γελάμε τώρα, ε; Εντάξει, δεν είναι ο Καρντόσο, είναι ο Φιλομένο αλλά το πιάσατε το υπονούμενο, έτσι. Και σόρρυ, αλλά και UEFA θα βγει και να δω ποιός θα νικήσει τον Αστέρα,μέσα στην Τρίπολη... Το πουλέν μου (ο Καρντόσο, ντε) με δικαίωνει κάθε αγωνιστική. 37 (ολογράφως τριάντα εφτά), γκολ δεν θα βάλει βέβαια, αλλά δεν πειράζει. Αμυντικό χαφ είναι ο άνθρωπος (συγνώμη, ο Θεός, ήθελα να πω) και δεν περνάει κουνούπι. Ιδού ο Αστήρ Τριπόλεως, κυρίες και κύριοι, ιδού και το πήδημα!!!!

Ήρθε η ώρα για το χαρακίρι. Έχε γεια, καημένε κόσμε...

No comments: