Wednesday, October 24, 2007

Γεια σου Πανικα αρχοντα!!!!!


Στο Τριμελές Εφετείο Θεσσαλονίκης παραπέμπεται να δικαστεί ο νομάρχης Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης κατηγορούμενος ότι έσβησε τα διοικητικά πρόστιμα που είχαν επιβληθεί σε βάρος ιδιοκτήτη πρατηρίου καυσίμων.


Στο εδώλιο του δικαστηρίου ο νομάρχης θα καθίσει με την κατηγορία της «παράβασης καθήκοντος» και κατηγορείται ότι μείωσε τα πρόστιμα από τις συνολικά 89.000 ευρώ, που είχε επιβάλει ο προηγούμενος νομάρχης Κ. Παπαδόπουλος, σε συνολικά 5.000 ευρώ.Σύμφωνα με το βούλευμα, υπέπεσε σε παράβαση καθήκοντος έχοντας σκοπό να προσπορίσει παράνομο όφελος στον ιδιοκτήτη του πρατηρίου υγρών καυσίμων ο οποίος, όπως διαπιστώθηκε, νόθευε τα καύσιμά του και συγκεκριμένα φέρεται ότι αποχρωμάτιζε το πετρέλειο θέρμανσης και το πουλούσε πιο ακριβά ως πετρέλαιο κίνησης.

Είχε σκοπό να προσπορίσει παράνομο όφελος στον ιδιοκτήτη πρατηρίου καυσίμωνΠαραβάσειςΤις συνολικά πέντε παραβάσεις διαπίστωσε, από το 2000 έως το 2001, το κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εμπορίου της Νομαρχίας Θεσσαλονίκης και η προηγούμενη διοίκηση επέβαλε τα πρόστιμα. Ο πρατηριούχος υπέβαλε αίτηση για μείωση των προστίμων στη νέα διοίκηση της νομαρχίας, που ανέλαβε το 2003, η οποία υιοθέτησε το σκεπτικό ότι τα πρόστιμα είναι εξουθενωτικά και ότι έπρεπε να μειωθούν. Ο πρώην διευθυντής της Διεύθυνσης Εμπορίου της Νομαρχίας Θεσσαλονίκης προχώρησε σε καταγγελία τον Ιούνιο του 2005 και η υπόθεση πήρε το δρόμο της Δικαιοσύνης.
ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 24/10/2007
Που να βρεί μετα χρονο για να σώσει την λίμνη.......Ειναι πολλά τα λεφτα Αρη...............

3 comments:

Anonymous said...

Η εμπιστοσύνη σου στους θεσμούς είναι ανησυχητική. Να το κοιταξείς, με την πρώτη ευκαιρία!!!!

Ergazomeno Agori said...

H ποιά? Στους Ποιούς?

Ωχ πονοκέφαλος!!!!!!!!!!!!!!!

Anonymous said...

Τι; Αρχίσαν κιόλας οι πονοκεφάλοι; Γρήγορα στο γειατρό σου λέω...