Monday, January 28, 2008

To Πρώτο Ανά-Θεμα



Ως γνήσιος κουτσομπόλης με άπειρη χαρά απολαμβάνω το ξεκατίνιασμα που κάθε βράδυ προβάλλεται από τα κανάλια της Τηλεόρασης. Απατεώνας εναντίον απατεώνα, λωποδύτης εναντίον λωποδύτη, κλέφτης εναντίον κλέφτη. Λίγο πολύ όλοι προσπαθούν να πείσουν το φιλοθεάμον κοινό ότι όλοι οι υπόλοιποι φταίνε εκτός από τους ίδιους. Όλοι, κάθε φορά, έχουν σκοτεινά κίνητρα έκτος από τον ομιλούντα ο οποίος θέλει να αποκαλύψει τις λαμογιές των άλλων, τα εξωθεσμικά κέντρα, τους άτιμους συνεταίρους και ότι τέλος πάντων του έρχεται εκείνη την ώρα στο κεφάλι.......


Μην μου αρχίσετε και εσείς τις ατάκες τύπου «καλά δεν ντρέπεσαι από αυτόν τον οχετό» κτλ. Όχι δεν ντρέπομαι καθόλου........από το να έβλεπα την Μαρία την Άσχημη και τις ειδήσεις του STAR χίλιες φορές αυτό.....Έχω γελάσει τρελά τις τελευταίες μέρες και έχω θυμώσει τρελά επίσης. Έχει παρελάσει τρελός καρνάβαλος από την τηλεόραση......άσε που είναι και μία καλή ευκαιρία να δούμε σε αυτή την γαμημένη χώρα ποιοι και πώς ορίζουν τις ζωές μας.


Πιο απίστευτος από όλους είναι ο Τριανταφυλλόπουλος, ξέθαψε πάλι την σημαία της τιμιότητος από το υπόγειο της βίλας του εκεί στα Β.Π. και γυρίζει τα κανάλια κραδαίνοντάς την. Ένας συνδυασμός Ρούλας Βροχοπούλου, Αλίκης Αρβανιτίδη (σύζυγος Πασχάλη) και Δον Κιχώτη που δεν έχει αφήσει κανάλι για κανάλι, σταθμό για σταθμό και εφημερίδα για εφημερίδα προκειμένου να μας πείσει τι απατεώνα συνέταιρο είχε.....ΧΑΧΑΧΑ. Καλά ρε μεγάλε και εσύ που ήσουν τόσο καιρό? Κοιμόσουν τον ύπνο του δικαίου? Η Υ.Π.Ε.Ε. τον έψαχνε, μηνύσεις έκανε......Χαμπάρι ο Μάκης.....Ξαφνικά μόλις φούνταρε ο χοντρός από το μπαλκόνι......ανακάλυψε την πλέμπα (έτσι λέει) και έσπευσε να καταγγείλει τον «άθλιο δημοσιογραφίσκο» Θέμο. Εν τω μεταξύ μας περνάει (και οι άλλοι 2) για εντελώς ηλίθιους......Θα έδινε ο άλλος 25-30 εκατομμύρια για να πάρει την μειοψηφία της εφημερίδας και δεν θα είχε λόγο στο τι θα γράφανε από εκεί και πέρα........Φαίνεται θα ήθελε να εισπράττει τα μερίσματα....... Μόνο που ήθελε καμιά εκατοστή χρόνια για να βγάλει μόνο το κεφάλαιο αν έπαιρνε μέρισμα 300 χιλ. το χρόνο....Αυτό είναι που λέμε μακροπρόθεσμη επένδυση. Τον ρώτησα, είπε στην εκπομπή του ο Μάκης, τι θα γίνει αν είναι να γράψουμε κάτι για την κυβέρνηση και αυτός απάντησε «σκίστε τους»...........Πέστο μου βρε παιδάκι μου και ανησύχησα.....φαντάσου να σου έλεγε « ΕΕΕΕ καλά άσε να το κάνουμε γαργάρα και τα βγάζουμε από αλλού».


Ο Θέμος την πάτησε κατά το κοινώς λεγόμενο. Κατ’ αρχάς μου είναι και πρέπει να το σημειώσω, συμπαθής, έχει χιούμορ και μέχρι τώρα ότι ήταν το έλεγε ανοιχτά. Ποτέ δεν το έπαιξε ανεξάρτητος σαν κάτι Τριανταφυλλόπουλους. Το ότι δεν μπορεί να πει που ακριβώς βρήκε αυτά τα λεφτά είναι προφανές.......αλλά αυτό δεν μου λέει κάτι αναγκαστικά.....θέλω να πω ότι σ’ εμένα ή στους αναγνώστες του, δεν χρωστάει καμία εξήγηση. Ούτε οι αναγνώστες του θα του χρωστάνε αντίστοιχα καμία αν αύριο μεθαυρίο σταματήσουν να αγοράζουν το Θέμα γιατί άρχισε τις λαμογιές και τα γλειψίματα στους διαφόρους....Αλλά τέλος πάντων οι εγκέφαλοι του Σ.Δ.Ο.Ε. ας πούνε κάτι....Εμένα πάντως η όλη ιστορία μου φαίνεται τρελά κουφή.......Δηλαδή τόσο ηλίθιος ήταν που τα πήγε στην Τράπεζα......στο σπίτι μου θα τα έχτιζα μέσα στον τοίχο.....ή τέλος πάντων θα έσκαγα και μια 10χιλιαρού (είμαι large άτομο) σε έναν δικηγόρο να μου πει τι θα κάνω......
Άσε το άλλο...βρεθήκανε λέει στο εστιατόριο του Hilton για να αλλάξουνε DVDιά.....καλά παιδιά.... την άλλη φορά δώστε ραντεβού στου Μπακάκου στην Ομόνοια και μετά πίνετε και ένα καφέ στο ΝΕΟΝ εκεί απέναντι......

Για τους Νεοδημοκράτες τι να πει κανείς....ούτε γκόμενα δεν μπορούν να βγάλουν αξιοπρεπώς.....Α ρε Αντρέα τίποτα δεν μάθανε......Αν ήταν ρε Ζαχόπουλε για μία πίπα να φουντάρουν από τα μπαλκόνια δεν θα είχε μείνει Πασόκος υπουργός ούτε για δείγμα να θυμόμαστε πως είναι. Η μήπως είναι και τίποτα άλλο στην μέση? Και αν είναι γιατί ασχολούμαστε με τους Θεμο-Μακηδες????

Οι διάλογοι πάντως του DVD είναι θεϊκοί....αντιγράφω από το http://www.press-gr.blogspot.com/ :

«…Ήταν ένα βίντεο στο οποίο φαινόταν ο Ζαχόπουλος. Η κυρία είχε στήσει μια κάμερα, κάπου προφανώς την είχε κρύψει, εγώ δεν είδα την κασέτα, την είδε όμως η Όλγα. Εκεί φαινόταν ο Ζαχόπουλος με το εσώρουχο που φερόταν να λέει: “Είδες κάτι άντρες που έχει ο Καραμανλής; Γι’ αυτό έχουμε φοβερές σεξουαλικές επιδόσεις”. Και αυτή τον “έπαιζε” ρωτώντας τον “τι άντρες έχει δίπλα του ο Καραμανλής;”.

Να ξεράσω τώρα ή σε λίγο? Τρελό αγόρι με το σώβρακο..........

Παρεμπιπτόντως το παραπάνω πάει και με αυτό που λέγανε στο Μega ότι δεν είδαν το DVD. Αύξηση και στην Τρέμη που το είδε ολόκληρο.......για αυτό δεν μπορεί να χαμογελάσει ένα μήνα τώρα.....βγαίνει στο παράθυρο και είναι σαν να έχει φάει χαλασμένη φέτα.......Αστεία κάναμε είπε ο Καμπουρακης στον ανακριτή.....ΧΑΧΑ τρελό γέλιο βρε Δημήτρη μου……….

Αυτά τα λίγα για αρχή αλλά πιστεύω ότι έπεται συνέχεια........





1 comment:

Anonymous said...

http://www.youtube.com/watch?v=082k-1Z54Do

ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ!!!

ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΧΡΑΤΣ ΧΡΟΥΤΣ!!!

ΟΣΑ ΔΕΝ ΕΙΠΕ Ο ΧΙΟΣ!!!!


http://www.youtube.com/watch?v=082k-1Z54Do
ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ
ΛΑΜΨΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ!!!!


ΟΣΑ ΕΙΠΕ Ο ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ!!!!!

ΤΟ VIDEO ΠΟΥ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΙ ΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΡΟΛΟ
ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ!

ΤΙ ΛΕΝΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΑΣ!!!!

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ !!!!

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ
ΛΑΜΨΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ!!!!