Monday, July 23, 2007

Γιακουμάτος ΟΕ ΟΕ ΟΕ



Οι απόψεις των συντακτών του blog για τους πολιτικούς μας είναι λίγο πολύ γνωστή. Απλώς μέχρι τώρα με εξαίρεση τον μέγιστο Αβραμόπουλο είχαμε αποφύγει να αναφερθούμε σε ονόματα. Ο χαρακτηρισμός μέγιστος βέβαια μόνο τυχαίος δεν μπορεί να είναι για τον πολιτικό άνδρα. Ξέρεις τι θα πεί να μην έχεις πει κουβέντα επι μιας ολόκληρης πολιτικής καριέρας και να θεωρείσαι και δελφίνος? Όπως και να το κάνεις δεν είναι και μικρό πράγμα…… Τέλος πάντων μην ξεφεύγουμε από το θέμα μας που σήμερα είναι άλλο.

Θα μου επιτραπεί λοιπόν να γίνει μία εξαίρεση για ένα άλλο μεγάλο κεφάλαιο της ελληνικής πολιτικής σκηνής: τον κο Γεράσιμο Γιακουμάτο. Νομίζω ότι η φωτογραφία τα λέει όλα, θα μπορούσε να συνοδεύονταν από ένα”no comments” και να αποτελούσε από μόνο του ένα άρθρο. Βέβαια θα αναρωτηθεί ο αναγνώστης τι συμβαίνει με τον Γιακουμάτο? Άλλα μπουμπούκια δεν υπάρχουν? Βέβαια και υπάρχουν αλλά με αφορμή τις τελευταίες δηλώσεις του ότι οι Πασόκοι βάζουν τις φωτιές στα δάση έπεσα πάνω σε ορισμένα site στο web όπου ανακάλυψα το εξής καταπληκτικό: Ο κος Γιακουμάτος ξεκίνησε την πολιτική του καριέρα από το ΠΑΣΟΚ!!!!!!! Εγώ αντιγράφω από την Ελευθεροτυπία 22/7/2007 και εσείς θαυμάστε βιογραφικό πολιτικού αμοραλισμού:




«Ο Γερ. Γιακουμάτος έχει παλιούς ανοιχτούς λογαριασμούς με το ΠΑΣΟΚ. Προέρχεται, άλλωστε, από τους κόλπους του, αφού... ήταν από τα ιδρυτικά μέλη του ΠΑΣΟΚ στο Χαλάνδρι. «Πράσινος» συνδικαλιστής στον ιατρικό χώρο, εκλεγμένος στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΙΝΑΠ, αποχώρησε από τη Χαρ. Τρικούπη το 1981 και το 1982 προσχώρησε στη Ν.Δ.
Εκείνη την εποχή συνδέεται με την οικογένεια Μητσοτάκη και γίνεται ένας από τους γιατρούς της Μαρίκας. * Οταν η Ν.Δ. γίνεται κυβέρνηση, αναλαμβάνει υποδιοικητής του ΙΚΑ και το 1993 εκλέγεται στην τελευταία θέση στο ψηφοδέλτιο της Β' Αθηνών. Χάνει την έδρα του, όμως, ύστερα από προσφυγή της Κέλυς Μπουρδάρα, και στρέφεται εναντίον της οικογένειας Μητσοτάκη επειδή θεωρεί ότι ευνόησε την προσφυγή.
Γίνεται από τους στενούς συνεργάτες του Μ. Εβερτ, εκφραστής της «λαϊκοδεξιάς πτέρυγας» και στέκεται στο πλευρό του ακόμη και μετά την ήττα του για την αρχηγία. Ο Γερ. Γιακουμάτος έχει «μεγάλο στόμα»: απείλησε τον Γ. Ρωμαίο ότι... θα βγάλει πιστόλι στη Βουλή. Και τα 'χει βάλει από τον Ο. Ρεχάγκελ μέχρι τους ομοφυλόφιλους.

Με λίγα λόγια στην μέχρι τώρα πολιτική του καριέρα ο κος Γιακουμάτος διατέλεσε: Παπανδρεικός, Μητσοτακικός, Εβερτικός και τώρα τελευταία όψιμος Καραμανλικός. Το ότι έγινε υποδιοικητής του ΙΚΑ επειδή ήταν γιατρός της Μαρίκας μεταξύ μας ήταν απολύτως αναμενόμενο. Και λίγα ζήτησε, το να πλησιάζεις την Μαρίκα εντός πεδιάς 1 μέτρου είναι υπόθεση, άσε που βγαίνοντας από το σπίτι του γκαντέμη μπορεί να πέσει πάνω σου κανένα φορτηγό………..

Τις λοιπές δηλώσεις του τις θυμόμαστε όλοι, αλλά εκεί που εγώ εξοργίστηκα ήταν μετά την τεσσάρα από την Τουρκία, ε όχι και να φας από τον Αλέφαντο το ψωμί του κε Γιακουμάτε μας.

Για περισσότερες πληροφορίες και άφθονο χαβαλέ μπορείτε να επισκεφτείτε το site του http://www.giakoumatos.gr/.

Υ.Γ. Βέβαια με αυτά και με αυτά βρίσκεται στην τρίτη θέση των δημοσκοπήσεων. Άντε βρε και πρωθυπουργός…….

4 comments:

Anonymous said...

Ειρωνείες στον Γιακουμάτο, φίλε μου;;!! Μαγκιές στον Γιακουμάταρο, φίλε μου;;!!!Διαβάλεις τον Γιακουμάτο-Σαν, τον μέγα σαμουράι;;;!!! Παλιο-bloggers...θα σας καταπιώ και θα σας ξεράσω στο κρατητήριο, για βάλετε μυαλό!

Anonymous said...

katse kala re arravwniarh....

Anonymous said...

lol. Δέσποινα Σ.

ΞΗΜΕΡΑΚΗΣ ΦΑΝΗΣ said...

είναι.... μεγάλος δεν μπορείς
να τον συκοφαντήσεις
και στον εχθρό να εύχεσαι
...έτσι να καταντήσεις.

παλεύει , ο δόλιος, προσπαθεί
να είναι στη Βουλή
αφού για χρόνια ήτανε
σε άλλων την αυλή........

τέτοια μπουμπούκια έχουμε
φοβάμαι αρκετά
μα είναι από τους πρώτους
είν΄ όλα τα λεφτά.